FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het afleveren zelf?

Wij streven ernaar om de fiets gereed te hebben binnen twee weken. Je kunt aangeven of je de fiets wilt ophalen bij onze winkel Luk de Fietsenmaker (Sarphatistraat 730, Amsterdam) 100% rijklaar, of door ons wil laten afleveren.

Voor aflevering vragen we een kleine vergoeding (€10).  De fiets is dan voor 95% geassembleerd. Wij vragen je om zelf het voorwiel, het zadel, het stuur, de trappers  en voorrek (indien besteld) te plaatsen. Hiertoe leveren wij er een driehoek-inbussleutel (4/5/6mm) bij.  Het blijkt eenvoudig om de onderdelen te plaatsen, maar je kan ook altijd onze technicus bellen. Je kan ook besluiten om je door een handig persoon je te laten helpen of dit door je vertrouwde fietsenwinkel te laten doen (voor eigen kosten).

Mag de fiets geretourneerd worden?

Ja, je kan de fiets in goede staat binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Dit is de enige manier om te ervaren of dit de juiste fiets is voor je. Als je wilt retourneren kun je de fiets terugbrengen of terugsturen in de originele doos. De huidige kosten van het sturen van de doos met Myparcel is €9. Bij ontvangst van de fiets in goede staat wordt je aankoopbedrag onmiddellijk geretourneerd. 

Heeft u een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Stuur ons dan eerst een mail met uw ordernummer (dit vindt u op onze factuur/bevestiging), een toelichting op het door u geconstateerde gebrek en zo mogelijk een foto naar onze klantenservice.  Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor u op te lossen zónder dat u het product hoeft te retourneren.

Kan ik voor een reparatie naar de winkel komen?

Ja, dat kan zeker!

Zit er garantie op de Bloker-fietsen?

Om te beginnen ontvang je de wettelijke garantie (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek). Dit betekent dat je recht hebt op een goed product. Je moet het product een bepaalde tijd normaal kunnen gebruiken. Bovendien gelooft Bloker Naked Bike zozeer in de kwaliteit van haar fietsen dat we een garantie geven van een jaar. Uitgesloten van garantie is schade door onjuist gebruik, zoals springen met de fiets, gebruik bij wedstrijden, overbelasting en verwaarlozing of ondeskundig onderhoud. Ook schade door onbevoegde wijzigingen aan de fiets is uitgesloten net als puur cosmetische schade die geen invloed heeft op het gebruik van de fiets. Tenslotte zijn ook lekke banden uitgesloten van garantie indien niet wordt gekozen voor de Tannus Armour insert.

Hoe kan ik een geplaatste bestelling wijzigen?

Extra onderdelen kun je bij bestellen met of zonder betaling van bezorging (indien op tijd kunnen we het nog mee nemen). Je kunt ook accessoires binnen de retourtermijn terugsturen, wij zullen dan de kosten retourneren. 

Kan ik een kinderzitje op een Bloker bevestigen?

Ja dat kan. Graag overleg over welk type kinderzitje.

Waar kan ik het framenummer vinden?

Onder de trap-as.

Wat is jullie privacybeleid?

Op de website bevindt zich een uitgebreide privacy verklaring.

Deze is hier te vinden.

Wat als er iets mis lijkt?

Sorry daarvoor! Breng je fiets niet terug naar de winkel - stuur in plaats daarvan gewoon een e-mail (info@blokernakedbike.com), whatsapp (06-1617 4237) of bel ons en wij helpen je verder. We zijn een klein bedrijf dat echt geeft om de tevredenheid van onze rijders. E-mail en tekst zijn vaak onze snelste reactie. We zijn hier om 7 dagen per week, 365 dagen per jaar te helpen en willen alleen dat je een geweldige ervaring hebt met je nieuwe fiets. Voeg indien mogelijk video of foto's toe en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat is de maat van de fiets?

De fiets heeft een maat, geschikt voor 1.55m-1/90m.  Bij grotere lengtes hebben sommige klanten gekozen voor een verlengde stuurbuis.  De zadelbuis is lang genoeg. Ik kan geen gewone framemaat geven omdat de zitbuis korter is dan bij andere fietsen. 

Is er een vrouwenmodel?

Nee, de fiets heeft een extra lage bovenbuis geschikt voor mannen en vrouwen (unisex).  Veel vrouwen hebben de fiets al gekocht, maar de opstap is wel een mannenopstap.

Hoeveel versnellingen heeft de fiets?

Twee. Uit onderzoekt blijkt dat de meeste mensen maar twee versnellingen gebruiken van de 3, 5 of 7. 

Hoe snel leveren jullie de fiets?

We streven er naar om fietsen binnen een week te leveren.

Kan ik een proefrit maken?

Zeker, dat kan bij Luk de Fietsenmaker, Sarphatistraat 730 te Amsterdam.

Wat is jullie B2B propositie?

- De fiets kan worden aangeschaft door bedrijven als dienst of poolfiets
- Kan geleased worden als fiets van de zaak via Bike Mobility Services
- Gekocht worden door hotels om aan te bieden aan hun gasten. 
- Hotels kunnen ook de fietsen huren op basis van het delen van de opbrengst.