Hoe krijg je werknemers fitter, gezonder en blijer, de snelwegen leger en de economie duurzamer? Precies: de fiets van de zaak. Met ingang van 2020 mag je de zakelijke fiets onbeperkt privé gebruiken terwijl je slechts 7% van de consumentenprijs optelt bij je belastbaar inkomen. Bij een Bloker Naked Bike fiets met een consumenten prijs van 635 Euro, betaalt de werknemer jaarlijks belasting over 7% * 599 = 42 euro.

Je bedrijfsfietsplan begint bij 27 euro per maand, of je koopt de fietsen.Wij zorgen dat er altijd een geschikte fiets beschikbaar is. Je hebt geen omkijken. Indien gewenst kunnen we uw bedrijfslogo aan de fiets toevoegen. E-mail en we nemen contact met je op om één en ander uit te werken

Als u fietsen op uw locatie beschikbaar wilt stellen, een pool fiets, dan is ook de Bloker Naked Bike de perfecte oplossing.

Als er meer werknemers af en toe de auto inruilen voor een fiets helpen ze niet alleen de files verminderen, maar zorgen ze ook voor meer vrije plaatsen op je parkeerterrein. Door je medewerkers aan te zetten om de fiets te gebruiken, realiseer je dus een enorme besparing.

Door een duurzame oplossing zoals bedrijfsfietsen aan te bieden, maak je je imago alvast moderner en groener.

Elke ochtend en avond in de file staan… echt bevorderlijk voor het humeur van je medewerkers is het niet. Door met de fiets naar het werk komen valt heel wat van die stress weg. Daarnaast heeft de dagelijkse portie beweging een positieve impact op de conditie en de gezondheid. Fietsende werknemers zijn jaarlijks 1,3 dagen minder ziek vergeleken met hun autorijdende collega’s.

Files zijn niet alleen funest voor het milieu, maar ook voor het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Als organisatie doe je er dus goed aan om een doordachte regeling van het woon-werkverkeer aan te bieden.

De Bloker Naked Bike is de perfecte oplossing om kant en klaar op kantoor klaar te hebben staan. Voor korte ritjes en boodschappen die heerlijk met de fiets gedaan kunnen worden.